Du är här

Sök jobb hos oss!

Vi söker ständigt efter medarbetare som kan bidra med kompetens och engagemang till våra verksamheter. Här har vi samlat alla lediga tjänster som annonseras ut just nu.

2018-07-18

Fantastiska sommar/timvikarier sökes för Nacka

Det huvudsakliga uppdraget som undersköterska inom Olivia hemtjänst innebär att ge god kvalitet i vård och omsorg, att ta ansvar och ha förmåga att samarbeta. Att ha ett professionellt förhållningssätt samt vara flexibel och utvecklingsinriktad. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat personlig omvårdnad, hygien, hjälp med måltider, förflyttningar, medicindelegering, upprätta genomförandeplaner och dokumentera. Städ tvätt och inköp.

2018-07-12

Teckenspråkskunniga medarbetare sökes

Vi söker nu flera nya medarbetare till Olivia Hemomsorg.

Du som har erfarenhet av att arbeta med människor med omsorgsbehov, så som boendestöd, omsorgsboende, vård eller hemtjänst - är välkommen att söka.

Teckenspråk är en merit.

Vi söker också dig som vill prova på något nytt, är social och trygg, och kan arbeta självständigt.

2018-07-11

Olivia hemtjänst söker nya medarbetare i Upplands Väsby!

Nu behöver vi fler medarbetare till våra enheter i Norrort!

Det huvudsakliga uppdraget som fältarbetare inom Olivia hemtjänst innebär att ge god kvalitet i vård och omsorg, att ta ansvar och ha förmåga att samarbeta. Att ha ett professionellt förhållningssätt samt vara flexibel och utvecklingsinriktad.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat personlig omvårdnad, hygien, hjälp med måltider, förflyttningar, medicindelegering, upprätta genomförandeplaner. städ tvätt och inköp. Vi arbetar utifrån ett kontaktmannaskap där du som arbetar med våra kunder är en viktig länk.

2018-07-10

Teamledare Hemtjänst Upplands Väsby

Affärsområdet Hemomsorg inom koncernen Team Olivia erbjuder tjänster som utgår från personens eget hem. Idag har vi följande tjänsteutbud: hemtjänst, boendestöd, avlösning, ledsagning, hushållsnära tjänster och personlig assistans.

Organisationen genomgår nu en uppgradering för en hållbar och kvalitativ verksamhet, med utveckling av tjänster med ett verksamhetsnära ledarskap. I den nya organisationen ges medarbetarna på fältet ett dagligt stöd i sitt arbete för en trygg arbetsmiljö och kundfokus. Arbete på fältet är en stor del av arbetet för en teamledare.

2018-07-06

Fastanställning på Olivia Hemtjänst i Kungsbacka!

Som Undersköterska på Olivia Hemtjänst åker du till kunder som bor i hela Kungsbacka kommun. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat personlig omvårdnad, hygien, hjälp med måltider, förflyttningar, delegerade HSL-insatser, social samvaro och inköp. Din huvuduppgift är att ge god kvalitet i vård och omsorg. Hos oss på Olivia Hemtjänst arbetar vi med kontinuerlig kompetenshöjning genom utbildning, värdegrundscirklar och pedagogiskt förhållnigssätt. Läs gärna mer om oss på www.olivia.se

2018-07-04

Flexibelt arbete som personlig assistent i Nacka till man 40+

Det huvudsakliga uppdraget som personlig assistent inom Olivia hemtjänst innebär att ge god kvalitet i vård och omsorg, att ta ansvar och ha förmåga att samarbeta. Att ha ett professionellt förhållningssätt samt vara flexibel och utvecklingsinriktad. Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket till exempel omfattar stöd vid vardagssysslor, hygien, påklädnad och olika aktiviteter. Kunden fick en stroke 2014 och har begränsningar i rörlighet och halva kroppsidan men går bra och utan hjälpmedel.

2018-07-04

Timvikarie/semestervikariat på Olivia Hemtjänst i STOCKHOLM

Olivia hemtjänst har flera enheter i och utanför Stockholm. Kungsholmen, Östermalm, Norrmalm, Söderort, Södermalm, Täby, Danderyd, Hässelby, Bromma, Nacka, Upplandsväsby, Åkersberg. Vi söker fler sommar och timvikarier då vi fortsätter att växa hela tiden.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat personlig omvårdnad, hygien, hjälp med måltider, förflyttningar, medicindelegering, social samvaro och inköp. Din huvuduppgift är att ge god kvalitet i vård och omsorg. Läs gärna mer om oss på www.olivia.se